Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12345

Кратки характеристики:

  • 13.2 мегапикселов 1/3.1" CMOS сензор (3.5mm x 4.7mm)
  • обектив: 30-90mm (35mm екв.) f/3.3-5.9
  • 3 x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG
  • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
  • светлочувствителност: ISO 125-1600 
  • скорост на затвора: 25сек. - 1/2000сек.
  • серия снимки: 1.2 кад./сек.
  • дисплей: 2.7", 230 000 точки, TFT LCD
  • свързаност: Wi-Fi, NFC , Bluetooth
  • водоустойчив (до 10 м), прахоустойчив, удароустойчив (до 1,8 м)
  • тегло: 177гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 13.2 мегапикселов 1/3.1" CMOS сензор (3.5mm x 4.7mm)
  • обектив: 30-90mm (35mm екв.) f/3.3-5.9
  • 3 x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG
  • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
  • светлочувствителност: ISO 125-1600 
  • скорост на затвора: 25сек. - 1/2000сек.
  • серия снимки: 1.2 кад./сек.
  • дисплей: 2.7", 230 000 точки, TFT LCD
  • свързаност: Wi-Fi, NFC , Bluetooth
  • водоустойчив (до 10 м), прахоустойчив, удароустойчив (до 1,8 м)
  • тегло: 177гр.
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

От 4,1 до 12,3 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този на обектив 30 до 90 мм при формат 35 мм

Оптична схема

6 елемента в 5 групи

Увеличение

3x

Максимална светлосила

От f/3,3 до 5,9

Автофокусен мотор

Да

Изображение Нагоре
Размер на сензора

1/3.1" (4.7mm. x 3.5mm.)

Разделителна способност

13 MP

Видеоклип

Да

Видео формати

MPEG-4, H.264

Съотношение на кадъра (видео)

4:3

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080)

Продължителност на видео запис

Приблиз. 1 ч и 30 мин при използване на EN-EL19

Фокус Нагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен

Проследяване на лице

Единичен

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

125-1600

Скорост на затвора

От 1/2000 до 1 сек, 25 сек

Режими на измерване

Матричен

Централно-осреднен

Точков

Баланс на бялото

Автоматичен

Стабилизация

Електронна

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Режими на светкавицата

TTL

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

2.7" TFT LCD дисплей с приблиз. 230 000 точки, противоотразяващо покритие и 5-степенна настройка на яркостта

Визьор

Не

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Да 22mb

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL19

Размер и тегло Нагоре
Размер

109.5 х 67 х 38

Тегло

177 гр (с батерия и карта с памет)

Други Нагоре
Цвят

Бял

Работни условия

От -10 °C до +40 °C (от 14 °F до 104 °F) (за използване на суша), от 0 °C до 40 °C (от 32 °F до 104 °F) (за използване под вода)

85% или по-малко (без кондензация)

Вграден микрофон

Да

Свързаност

Bluetooth

Wi-Fi

Конструкция

Подводни фотоапарати

Интерфейс

HDMI

micro - USB

Споделяйте мигновено всички забавления през ваканцията с водоустойчивия COOLPIX W100.

С него можете да влизате под вода¹ до 10 м. Освен това той е устойчив на удар² при падане от височина до 1,8 м, на студ до -10°C и на прах¹, което означава, че е проектиран да издържа на всички неблагоприятни въздействия, на които е изложен в ежедневието.

Заснемайте висококачествени снимки и Full HD видеоклипове със стереозвук и прехвърляйте изображенията автоматично чрез приложението SnapBridge към смарт устройството си за лесно споделяне и съхранение. Специалните бутони за работа с едно докосване и удобният интерфейс, който включва дори отделно меню за деца, улесняват използването на фотоапарата.

13,2-мегапикселовият COOLPIX W100 прави снимането лесно за всеки.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ОСИГУРЯВАЩА СПОКОЙСТВИЕ

Този фотоапарат може да понесе всички въздействия, на които е възможно да бъде изложен в ежедневието. Той е водоустойчив¹ до дълбочина от 10 м и издържа на падане² от височина 1,8 м, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се повреди от удар или капки в басейна. Фотоапаратът издържа на студ до -10 °C и е прахоустойчив¹, което ви позволява да го носите навсякъде, без да се грижите за него. Всеки, който го използва, може просто да се отпусне и да се наслаждава на забавлението от снимането.

ЛЕСНО СПОДЕЛЯНЕ СЪС SNAPBRIDGE

Висококачествените изображения, които заснемате с Nikon, могат незабавно да озарят социалните мрежи с помощта на SnapBridge. Приложението използва Bluetooth® с нисък разход на енергия (BLE), за да поддържа постоянна енергоефективна връзка между вашия фотоапарат и до пет смартустройства. Снимките могат да се прехвърлят автоматично към телефона или таблета ви, докато снимате. Трябва само да вземете смартустройството си и снимките ви ще бъдат там: изображенията, синхронизирани при снимане, се преоразмеряват автоматично, за да ги разглеждате лесно или да ги редактирате в любимото си приложение и да ги качвате бързо в социалните медии. Ако не желаете всяко изображение да се синхронизира автоматично, опростеното управление ви позволява в ръчен режим да синхронизирате конкретни снимки, да прехвърляте изображения с по-висока разделителна способност и да синхронизирате клипове.

Приложението за устройства с Android вече се предлага за изтегляне. Версията на SnapBridge за iOS ще бъде налична в App Store® от края на август 2016 г. Преди да можете да я използвате, е възможно да се наложи да актуализирате фърмуера на фотоапарата си.

СНИМАНЕ НА FULL HD ВИДЕОКЛИПОВЕ

Създавайте страхотни филми с приятели и близки чрез едно натискане на бутон. Просто натиснете специалния бутон за запис на видео и ще заснемете Full HD 1080p видеоклип със стереозвук. Когато действието започне, винаги ще бъдете готови да запишете запомнящите се моменти в движение, а електронното намаляване на вибрациите (VR) ще запази филмите ви плавни. Можете дори да се позабавлявате с ефекта „диорама“, за да направите филмите да изглеждат като миниатюрни сцени, и да ги възпроизвеждате на HDTV с опционален HDMI кабел. Вдъхнете живот на специалните празненства и сцени от пътешествия, като ги запечатате на висококачествени филми, идеални за споделяне в социалните медии.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ ВСЕКИ ПЪТ

Кажете сбогом на зърнестите снимки и пропуснатите моменти с помощта на кристално ясния обектив NIKKOR и 13,2-мегапикселовия CMOS сензор за изображения. 3-кратното оптично увеличение на обектива NIKKOR може да се разширява до 6-кратно Dynamic Fine Zoom³, позволявайки ви да приближавате обектите, за да можете да заснемате цялото забавление и интересни изражения на лицата. Високото качество на изображението е гарантирано, за да можете да снимате изображения и видеоклипове, които с гордост да споделяте.

ЛЕСНА И ИНТУИТИВНА РАБОТА

В момента на действието последното нещо, за което бихте искали да се притеснявате, е как се работи с фотоапарата, затова COOLPIX W100 е проектиран така, че да ви улеснява. Четири специални бутона позволяват директен достъп до менюто, а удобният за използване интерфейс ви помага лесно да откривате функцията, която ви трябва. Бутоните са големи и подходящи за малки ръце, проектирани така, че да направят снимането удобно за фотографи на всякаква възраст. Изберете „Лесен автоматичен режим“ и фотоапаратът ще оптимизира всички настройки вместо вас, за да създавате страхотни снимки всеки път. Големият 6,7-сантиметров/2,7-инчов TFT LCD дисплей с 230 000 точки улеснява композирането на снимките, а противоотразяващото му покритие и функцията за регулиране на яркостта означават, че винаги ще имате ясна видимост дори при слабо осветление или пряка слънчева светлина. Зареждането през микро USB става бързо, така че винаги да сте готови да заснемете идеалния момент.

ФУНКЦИИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

COOLPIX W100 прави снимането лесно дори за най-малките фотографи благодарение на допълнително меню, което предлага избор от менюта за възрастни и деца. В менюто за деца ярките и цветни приветстващи екрани се променят според това дали детето снима през деня или нощта. На екраните се показват и различни герои, за да направят снимането още по-приятно, а децата могат да се забавляват и като добавят към изображенията анимационни ефекти или симпатични печати, като сърчица и звезди. Фотоапаратът се предлага в гама пъстри цветове, за да отговаря на всеки стил на живот.

ПОВЕЧЕ ТВОРЧЕСТВО ЧРЕЗ ЕФЕКТИ В ИЗОБРАЖЕНИЯТА

Създавайте отличаващи се снимки с редица ефекти от „Подчертаване на цветове“ – оцветяване на определени елементи в черно-бяло изображение – до „Рибешко око“ и „Фотоапарат-играчка“. „Ретуширане за чаровен ефект“ ви позволява да разкрасите всеки портрет с помощта на опциите „Грим за мигли“, „Избелване“ на зъбите“ или „Червило“. Можете дори да добавите светлинни следи в снимките си с помощта на „Многократна експозиция (светло)“ или да създадете слайдшоу със звук директно във фотоапарата. Край на дните със скучни снимки!

ЛЕСНО ЗАСНЕМАНЕ НА ИДЕАЛНИ ПОРТРЕТИ

Системата „Интелигентен портрет“ улеснява заснемането на възможно най-добрите портрети на близки и приятели. Тя активира функции, като например „АФ с приоритет на лица“, която автоматично открива зоната на лицето на обекта ви и я фокусира. Дори обектът да се движи или да промените композицията на снимката, фокусът автоматично ще се задържи върху лицето. Режимът „Усмивка“ освобождава затвора, когато открие, че обектът се усмихва, а „Предупреждение за мигане“ ви уведомява незабавно, ако обектът е мигнал, докато сте правили снимката, така че да можете да заснемете нова. „Подводно кадриране на лице“ ви спасява от необходимостта да се мокрите, когато снимате до басейна или на плажа, чрез автоматично заснемане на човешки лица под водата, когато ги открие.

НАДЕЖДЕН ЯСЕН ФОКУС

Вградената функция „АФ с намиране на целта“ (в „Автоматичен режим“) ви осигурява ясен фокус при всяко изображение. Тя точно предсказва основния обект в снимката ви, така че да постигнете автоматично фокусиране само чрез композиране на изображението. Зоната за фокусиране се показва на дисплея, преди да натиснете спусъка, за да знаете с точност къде ще бъде основният фокус на изображението. При снимане на хора приоритетът на фокуса са лицата.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      279.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      279.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Лента за носене на фотоапарата

Акумулаторна литиево-йонна батерия EN-EL19

Захранващ адаптер за зареждане на батерията във фотоапарата EH-73P

USB кабел UC-E21

Четка