Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 13313

Кратки характеристики:

  • 16 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
  • обектив: 24 - 120mm (35mm екв.) f/2.8-4.9
  • 5 x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG
  • 4k видеоклип (3840 x 2160)
  • светлочувствителност: ISO 100-6400
  • скорост на затвора: 1сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 7 кад./сек.
  • дисплей: 3", 921 000 точки, 
  • свързаност: Wi-Fi, GPS , Bluetooth
  • водоустойчив (до 30м'),удароустойчив (до 2.4м'), прахоустойчив
  • тегло: 231гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 16 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
  • обектив: 24 - 120mm (35mm екв.) f/2.8-4.9
  • 5 x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG
  • 4k видеоклип (3840 x 2160)
  • светлочувствителност: ISO 100-6400
  • скорост на затвора: 1сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 7 кад./сек.
  • дисплей: 3", 921 000 точки, 
  • свързаност: Wi-Fi, GPS , Bluetooth
  • водоустойчив (до 30м'),удароустойчив (до 2.4м'), прахоустойчив
  • тегло: 231гр.
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

EFL: 4.3-21.5mm (35 mm equivalent: 24-120mm)

Резба за филтри

Не

Оптична схема

12 елемнта в 10 групи

Увеличение

Оптично: 5x

Цифрово: 4x

Максимална светлосила

f/ 2.8-4.9

Изображение Нагоре
Размер на сензора

2/3" (8.8 x 6.6 mm) CMOS

Разделителна способност

16 MP / 4608 x 3456

Видеоклип

Да

Видео формати

MP4

MPEG-4 AVC/H.264

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 30 fps, 25 fps

Full HD (1920 x 1080) 60 fps, 50 fps, 30 fps, 25 fps

HD (1280 x 720) 30 fps, 25 fps

VGA (640 x 480) 30 fps, 25 fps

Фокус Нагоре
Режими на фокусиране

Приоритет на лица, ръчно с 99 зони за фокусиране, централно, проследяване на обекта, АФ с намиране на целта

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

от 125 до 1600, ISO 3200, 6400 (налична при използване на автоматичен режим)

Стабилизация

Да

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Режими на светкавицата

Автоматично

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0" LCD Rear Screen (921,000 pixels)

Визьор

Не

Памет и захранване Нагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL12

Допълнително захранване

Да EH-62F (Optional)

Размер и тегло Нагоре
Размер

111,5 x 66,0 x 29,0 мм (без издадените части)

Тегло

приблиз. 231 г (8,2 унции) (с батерия и карта с памет)

Други Нагоре
Работни условия

От -10 °C до +40 °C (от 14 °F до 104 °F) (за използване на суша), от 0 °C до 40 °C (от 32 °F до 104 °F) (за използване под вода)

Размер на кадъра

4:3

Аудио формати

AAC

Вграден микрофон

Да

Цвят

Жълт

Минимално предметно разстояние

Macro: 0.39" (1 cm) - Infinity

Свързаност

GPS

Wi-Fi

Конструкция

Подводни фотоапарати

Интерфейс

HDMI D (Micro)

micro - USB

Здрава конструкция. Забележителни технически характеристики. Истинска свобода.
Водоустойчив на дълбочина до 30 м, защитен от замръзване и прахоустойчив. Този фотоапарат отива там, където отивате вие. И донася оттам великолепни изображения, с които да го докаже.
Гмурнете се с COOLPIX W300 и можете да направите снимки и видеоклипове на дълбочина до 30 м без калъф.¹ Този прахоустойчив компактен фотоапарат работи стабилно и на сушата, като ви дава възможност да снимате и при температури до -10 °C.² А удароустойчивото му тяло може да издържи на падане от височина до 2,4 м.³ Вземете своя сертификат за напреднали водолази в открити води, карайте по неравни терени и атакувайте пистите – и всичко това без да се притеснявате за фотоапарата.
 
Вълнуващи моменти. Изключителни изображения.
Ясният широкоъгълен обектив NIKKOR и 16-мегапикселовият CMOS сензор осигуряват великолепни изображения на незабравимите моменти – дори при слаба светлина. Чувствителният CMOS сензор със задно осветяване и яркият обектив с f/2,8 ви осигуряват свободата да снимате под вода или при слаба светлина. 5-кратното оптично увеличение предлага универсален диапазон 24–120 мм (35 мм еквивалент). А 10-кратното Dynamic Fine Zoom ефективно удвоява обхвата до 240 мм (35 мм еквивалент).⁴ Режимът макро ви дава възможност да направите снимки в изключително близък план на мъничките чудеса над или под водата.
 
Насладете се на подробностите с 4K/UHD видеоклип.
Вижте повече от света. И след това покажете повече от света. Вземете видеоклип с ултрависока разделителна способност и им покажете какво пропускат.
Снимайте с лекота невероятен 4K/UHD 30p видеоклип или запишете Full HD (1080p) филм на сушата или под водата. Заключването на AE спомага за снимането на видеоклип с плавни преходи при промяна на светлината, което е особено удобно при снимане под вода. Когато преглеждате видеоклипа в режим на възпроизвеждане, можете да запазвате кадри като снимки и да го оптимизирате, за да го споделяте в социалните мрежи, като го запишете във формат MP4. Функцията за намаляване шума от вятъра може да намали звука, който се създава при преминаването на вятъра през вградения стереомикрофон на фотоапарата.
 
Творческото предимство. То е ваше.
Създавайте с лекота изразителни клипове с вградените във фотоапарата функции „Филм през интервал“ и „Филм със снимки през определен интервал“.
Снимайте действието с „бързо превъртане напред“, докато се движите по нов път, с „Филм със снимки през определен интервал“. Тази интелигентна функция дава възможност за поставяне на централен обект в бързо променящи се сцени и обстановки. Оставете фотоапарата да създаде филм през интервал на нощното небе над лагера. Или на залеза над хоризонта, докато си почивате на плажа след гмуркането.
 
 
 
 
Знае къде отивате. Показва къде сте били.
Поставете геотагове на снимките си и запишете пътуването си. Поддръжката на GPS/GLONASS/QZSS ви дава възможност да проверите веднага на дисплея на фотоапарата позицията си или дълбочината на водата. Проследявайте надморската височина или дълбочината под водата с двоен алтиметър/дълбокомер. Бутонът за функции на фотоапарата показва незабавно върху дисплея GPS данните и отчетените стойности на надморската височина/дълбочината или налягането на въздуха/водата. Информацията за надморската височина и дълбочината на водата, записана по време на снимането, може да бъде включена в данните за изображението (EXIF).
 
Споделете гледката. Останете във връзка чрез SnapBridge.
Оставяйте фотоапарата свързан към смарт устройството, за да синхронизирате снимките, докато ги правите, и след това ги споделяйте незабавно. Използвайте смарт устройството си, за да снимате от разстояние.
SnapBridge на Nikon ви дава възможност да поддържате COOLPIX W300 непрекъснато свързан към смарт устройството ви чрез технологията Bluetooth® low energy.⁵ Синхронизирайте снимките с устройството си, докато ги правите, без да се налага да се свързвате отново всеки път. Прехвърляйте филми ръчно, винаги когато поискате, чрез вградената във фотоапарата функция Wi-Fi®.⁶ Свързването чрез SnapBridge ви дава възможност да използвате смарт устройството си и за отдалечено снимане.
 
Снимайте ясни и стабилни изображения. На сушата или под водата.
Приключението не чака. Бързото автоматично фокусиране на фотоапарата и впечатляващата функция за „Намаляване на вибрациите“ осигуряват бързо, стабилно, прецизно снимане. Системата за бързо автоматично фокусиране (AF) с технология „АФ с намиране на целта“ задържа фокуса върху набелязания от вас обект, дори под водата или при слаба светлина. Обектите се фокусират невероятно бързо, независимо от това дали правите портрет под водата на съекипника си в гмуркането или снимате филм в чезнещата дневна светлина. Петосовото хибридно намаляване на вибрациите от Nikon компенсира заклащането на фотоапарата, така че да се получи стабилен видеоклип. Перфектно при снимане на сцена, докато стоите отзад на джип.
 
Лесно управление за живот, изпълнен с приключения.
Този фотоапарат има дълбока ръкохватка, голям дисплей и лесно управление, когато сте под водата или носите ръкавици, така че ви дава възможност да посветите вниманието си на действието. Този малък фотоапарат тежи само 231 г, но въпреки това има голям дисплей с отлична видимост. 7,5-сантиметровият TFT дисплей с 920 000 точки улеснява потвърждаването на настройките на фотоапарата, проверката на композициите или прегледа на изображенията. Можете да използвате бутона за LED светлина, за да осветите наоколо, ако е тъмно. Допълнителното разстояние между бутоните и големите размери на контрола на вариото/увеличаването улеснява работата, когато носите ръкавици. А дълбоката, противоплъзгаща се ръкохватка осигурява здрав захват.
 
Светът ви чака. Отидете да го намерите.
Отворът за статив на фотоапарата е също толкова полезен за аксесоари, като подводната светкавица от Nikon, колкото и при снимане на филми през интервал със статив. В отвора за статив могат да се поставят разнообразни аксесоари (включително и селфи стик), както и статив. Освен това този фотоапарат е съвместим с подводната светкавица Speedlight SB-N10 от Nikon, която може да се използва на дълбочина до 30 м. Използвайте я, за да хвърлите малко светлина в подводния сумрак и да забавлявате приятелите си с въздействащи доказателства за подводните си приключения.
За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      799.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      799.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Лента за носене на фотоапарата за употреба на суша

Aкумулаторна литиево-йонна батерия EN-EL12

Zахранващ адаптер за зареждане на батерията във фотоапарата EH-73P56

USB кабел UC-E21, четка