Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14486

Кратки характеристики:

  • 24.1 мегапикселов APS-C сензор (22.3mm x 14.9mm)
  • процесор: DIGIC 8
  • фокусни точки: 143
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • 4К видеоклип (3840 x 2160)
  • светлочувствителност: ISO 100-25600 (разширен до 51200)
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 10 кад./сек.
  • дисплей: 3"подвижен сензорен, 1 040 000 точки, LCD (ТФТ) 
  • свързаност: Wi-Fi, Bluetooth
  • тегло: 390гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 24.1 мегапикселов APS-C сензор (22.3mm x 14.9mm)
  • процесор: DIGIC 8
  • фокусни точки: 143
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • 4К видеоклип (3840 x 2160)
  • светлочувствителност: ISO 100-25600 (разширен до 51200)
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 10 кад./сек.
  • дисплей: 3"подвижен сензорен, 1 040 000 точки, LCD (ТФТ) 
  • свързаност: Wi-Fi, Bluetooth
  • тегло: 390гр.
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Съвместимост с обективи

Canon EF-M

Изображение Нагоре
Размер на сензора

APS-C - 1.6x (22.5mm x 14.9mm)

Разделителна способност

24 MP

Видеоклип

Да

Видео формати

MP4

Съотношение на кадъра (видео)

16:9

Процесор

DIGIC 8

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 24p

Full HD (1920 x 1080) 60p

HD (1280 x 720) 120p

Продължителност на видео запис

29 минути и 59 секунди

Файлов формат

RAW + JPEG

Фокус Нагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен

Ръчен

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

30сек. - 1/4000сек.

Серия снимки

10 кад./сек. при 24.2 MP

Баланс на бялото

Автоматично, дневна светлина, облачно, флуоресцентен баланс на бялото 1, флуоресцентен баланс на бялото 2, флуоресцентен баланс на бялото 3, с нажежаема жичка, светкавица

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

- 5.00м (при ISO 100)

Режими на светкавицата

Автоматично

Синхронна скорост

1/250

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0" Сензорен LCD екран 1 620 000 точки

Визьор

Електронен / 2,360,000 пиксела / (100% покритие)

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия LP-E12

Размер и тегло Нагоре
Размер

- 116 x 88 x 59мм

Тегло

390гр

Други Нагоре
Цвят

Черен

Вграден микрофон

Да

Свързаност

Wi-Fi

Bluetooth

Разкажете историите си в пълния им блясък с революционния безогледален фотоапарат EOS M50 на Canon, способен да записва 4K видео

 

София, България, 26 февруари 2018 г. – Canon Европа пуска на пазара EOS M50 – най-новото попълнение в серията EOS M и най-интуитивният и технологично усъвършенстван безогледален фотоапарат Canon досега. Разработен за съвременните любители на приключенията, EOS M50 е първият безогледален фотоапарат Canon с функция за запис на 4K видео, подвижен сензорен дисплей и най-новия процесор DIGIC 8 на Canon.

 

Оборудван е с Bluetooth®1 и Wi-Fi2 технология за лесно свързване, 24,1-мегапикселов CMOS сензор с размер APS-C за резки изображения с висока резолюция в условия на ниска осветеност. Предоставя възможност за заснемане на сцени с плитка дълбочина на разкост, както и с функция за заснемане на серия от снимки със скорост от 10 кад/сек, за да можете да улавяте всеки един момент в цялостната му детайлност.

 

Canon EOS M50 е идеалният избор за фотографи с опит в снимането със смартфон или компактен фотоапарат, които искат да усъвършенстват фотографските си способности с помощта на лек и удобен за носене фотоапарат със сменяеми обективи, чрез който да разказват фотографски истории по възхитителен начин.

Оборудван с най-съвременните технологии, Canon EOS M50 постига качество на изображението на огледално-рефлексен фотоапарат в компактно и елегантно тяло, което ви позволява да го носите със себе си на всякакви приключения. Реакция. Бързата реакция на системата за автоматично фокусиране, използваща технологията Dual Pixel CMOS AF, позволява заснемане на ясни изображения с висока резолюция и запис на Full HD видео с отличен контрол над дълбочината на рязкост за резки обекти и омекотен заден план. Видеото с усещане за кинофилм, записвано от 24,1-мегапикселовия APS-C CMOS сензор, достига нови висоти с добавянето на функцията за запис на 4K видео за по-богата детайлност при четири пъти по-висока резолюция в сравнение с Full HD.

 

Canon EOS M50 е оборудван с най-новия процесор DIGIC 8, използван за първи път във фотоапарат Canon. Новият процесор осигурява изчислителна мощ за редица функции на фотоапарата, включително: запис на 4K видео, 4K фотография през интервал и извличане на 4К кадри от 4K видео; високоскоростна серия от снимки и стандартна максимална ISO чувствителност 25 600, позволяваща снимане с висока рязкост при слаба светлина. Процесорът DIGIC 8 осигурява и редица подобрения в автоматичното фокусиране и функциите "Автоматично оптимизиране на осветеността", "Цифрово оптимизиране на обектива" и "Приоритет на светлите тонове" за изображения с превъзходно качество и споделяне направо от фотоапарата.

 

Смелият и съвременен дизайн на EOS M50 предлага модерна интерпретация на традиционния стил на снимане с фотоапарат със своя голям и централно разположен електронен визьор. Потребителите могат да изпробват творчески ъгли на снимане, да си правят страхотни селфита и с лекота да записват видео блогове с помощта на подвижния сензорен дисплей с диагонал , позволяващ използване на различни ракурси за по-добро улавяне на истории. Усъвършенстваният сензорен дисплей поддържа функцията "AF с докосване и плъзгане", която ви позволява инстинктивно и лесно да премествате фокусната точка, без да отмествате поглед от визьора.

 

Свързаност и управление чрез Wi-Fi и Bluetooth

Canon EOS M50 се интегрира безпроблемно със смартустройства чрез безплатното приложение Canon Camera Connect за iOS и Android. Постоянната връзка чрез Bluetooth с ниска консумация на енергия позволява на смартустройството да "буди" фотоапарата и да снима дистанционно, като технологията осигурява и опростено превключване към Wi-Fi връзка за дистанционно снимане с наблюдение на изображението от дисплея на фотоапарата в реално време и прехвърляне на изображения.

 

Снимки и видеозаписи могат да се прехвърлят от фотоапарата към смартустройства3 автоматично за лесно споделяне в социалните мрежи, което прави процеса от заснемане до споделяне със света много лесен. Наред с това съдържанието може да се съхранява облачно в Canon Irista или да се синхронизира автоматично с PC и Mac компютри с помощта на приложението Image Transfer Utility 2 на Canon.

 

За групови снимки, видео блогове и интересни творчески ъгли, потребителите могат да управляват своя EOS M50 чрез функцията Remote Live View на приложението Canon Camera Connect, като задават настройки за снимане и наблюдават изображението от дисплея на фотоапарата в реално време чрез смартустройството.

 

Вдъхновяващи технологии за възхитителни фотографски истории

Canon EOS M50 автоматично заснема снимки и видео с висока детайлност благодарение на множество вградени във фотоапарата оптимизиращи технологии, поддържани от процесора DIGIC 8. Спомените могат да бъдат трансформирани в киноразкази чрез високата детайлност на 4K видеото и цветовата достоверност на технологиите на Canon.

 

Записът на HD видео с честота до 120 кадъра в секунда осигурява гладко улавяне на движенията в динамични сцени и разширява възможностите за възпроизвеждане на забавен каданс. Превъзходни кадри на динамични сцени могат да бъдат заснети в серия със скорост от 10 кад/сек, което е възможно за пръв път с безогледален фотоапарат на Canon, а при използване на функцията "Непрекъснат AF" скоростта на серията от кадри достига 7,1 кад/сек.

 

Повече изображения, по-богати истории. EOS M50 е първият фотоапарат, поддържащ новия 14-битов RAW формат CR3, както и новата опция C-RAW за запис на RAW файлове с пълна резолюция, но с приблизително 30 до 40% по-малък размер от този на стандартните RAW файлове – увеличавайки броя на изображенията, които могат да се съхранят в карта памет, при запазване на гъвкавостта на RAW изображенията.

 

Обективи за всякакви случаи

EOS M50 е съвместим с гамата от компактни и висококачествени EF-M обективи на Canon, позволявайки на всеки потребител да създаде своята идеална компактна система. За върхова универсалност и богатство от възможности EOS M50 е съвместим с над 80 от прочутите EF и EF-S сменяеми обективи чрез адаптера EF-EOS M. Към това трябва да добавим и снимането с външна светкавица благодарение на гнездото на светкавицата, позволяващо лесно свързване на светкавици Canon Speedlite, и записа на висококачествен звук чрез 3,5 мм вход за свързване на специализиран микрофон, като например насочения стереомикрофон DM-E1 на Canon.

 

Canon е създал най-интуитивния и производителен безогледален фотоапарат досега, използвайки най-съвременните технологии и постижения в областта на фотографията. Комбинацията от мощния процесор, функцията за запис на 4K видео и най-новите технологии в сензорите позволява на съвременните любители на приключения да разказват по най-впечатляващ начин своите истории.

 

 

Ключови предимства на EOS M50:

  • Съвременни технологии, лесно снимане за превъзходни резултати
  • Компактен и елегантен, интуитивно снимане
  • Удобна свързаност и управление чрез Wi-Fi2 и Bluetooth1
  • Вдъхновяващи технологии за възхитителни фотографски истории
  • Творческа свобода за заснемане на всяка история
За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 199.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 199.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат EOS M50

Капачка на тялото R-F-4

Ремък EM-200DB

Зарядно устройство за батерии LC-E12

Батерия LP-E12

Захранващ кабел