Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10195

Кратки характеристики:

  • височина 18 см
  • тегло 320 гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • височина 18 см
  • тегло 320 гр.
Пълни характеристики
Характеристики Нагоре
Максимална височина

85см.

Дължина в прибрано състояние

под 30 см 18см.

Резба

1/4"

Материал

Пластмаса и метал

Тегло

320 гр.

Селфи стик и министатив в едно! Включва министатив, телескопично удължение с миниглава, свалящо се магнитно Bluetooth дистанционно с до 10 метра обхват(с USB кабел за зареждане), държач за смартфони и адаптер за поставяне на GoPro камера. Мини главата дава възможност за използване на смартфона както в положение Портрет(вертикално), така и в положение Пейзаж(хоризонтално). Дължината варира от 18cm(при прибрано удължение) до 85cm(при изтегляне на удължението). 
Bluetooth дистационното поддържа iOS 5.0, Android 4.2 и по-високи версии. Дистанционното се закрепва към министатива чрез магнити в специално създаден улей за него. Възможността за отделяне е полезна в случай, че искате да снимате пейзаж или да поставите стативчето на по-голямо разстояние от вас, например за групова снимка. Обхвата на действие е до 10 метра. Зарежда се през USB кабел(включен в комплекта).
За свързване между дистанционното и телефона е необходимо да включите Bluetooth режим на телефона си, да включите дистанционното управление което започва да премигва. В обхвата на телефона трябва да се появи устройство с име MeFOTO. Дистанционното спира да премигва при успешно свързване с телефона. След 5 минути без да е използвано, устройството влиза в "спящ" режим.
При зареждане дистанционното свети в червено, а при зареждане на батерията индикатора започва да свети в синьо.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Министатив и селфистик с Bluetooth Benro BK10