Вашата количка е празна!
Меню
Код: 15381

Вземете до 3 години удължена гаранция за фотоапарати и обективи Panasonic на страхотна цена!

До 3г. удължена гаранция за компактни фотоапарати Panasonic

До 3г. удължена гаранция за компактни фотоапарати Panasonic

Кратки характеристики:

 • 17 мегапикселов 4/3" MOS сензор
 • Oбектив Leica DC Vario-Summilux f / 1.7-2.8
 • 24-75 мм (еквивалент 35 мм)
 • Електронен визьор 2760 точки
 • Сензорен дисплей 3 "1240-точков TFT
 • 4K видеозапис
 • Вградени Wi-Fi и Bluetooth
 • Разширено ISO 100-25600
 • Контрол на експозицията на обектива и тялото
 • Включва светкавица на Hot Shoe
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
1 749.00
лв
Спестявате: 250.00 лв
Цена сега:
1 499.00
  лв

Кратки характеристики:

 • 17 мегапикселов 4/3" MOS сензор
 • Oбектив Leica DC Vario-Summilux f / 1.7-2.8
 • 24-75 мм (еквивалент 35 мм)
 • Електронен визьор 2760 точки
 • Сензорен дисплей 3 "1240-точков TFT
 • 4K видеозапис
 • Вградени Wi-Fi и Bluetooth
 • Разширено ISO 100-25600
 • Контрол на експозицията на обектива и тялото
 • Включва светкавица на Hot Shoe
Пълни характеристики
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

24-75мм (35мм еквивалент)

Оптична схема

11 елемента в 8 групи (5 асферични и 2 ED елемента)

Увеличение

3.1x

Максимална светлосила

f/1.7-2.8

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

m4/3 (17.3mm x 13.0mm)

Разделителна способност

17 MP (4736 x 3552 )

Видеоклип

Да

Видео формати

AVCHD Ver. 2.0

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 100 Mbps, MP4, H.264, AAC 30p, 100 Mbps, MP4, H.264, AAC 24p

28 Mbps, MP4, H.264, AAC 60p, 20 Mbps, MP4, H.264, AAC 30p, 4 Mbps, AVCHD, MTS, H.264, Dolby Digital 24p

HD (1280 x 720) 30p

Файлов формат

RAW + JPEG

ФокусНагоре
Режими на фокусиране

Разпознаване на лица/очи/Проследяване/49 зони/Персонализирано мулти/1 зона / Точково/(Налична е пълна сензорна област)

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 200-25600

Скорост на затвора

1 сек. - 1/16000

Серия снимки

11 кад./сек.

Режими на снимане

i-Auto

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Програмен режим

Ръчен

Режими на измерване

Централно-осреднен

Точков

Матричен

Баланс на бялото

AWB/AWBc/дневна светлина/облачно/сянка/лампа/светкавица/настройка на бялото 1, 2, 3, 4/настройка на цветна температура/(регулируем по 2 оси)

Стабилизация

Оптична

СветкавицаНагоре
Светкавица

Без вградена

Гнездо за външна светкавица

Водещо число

7.00

Режими на светкавицата

TTL

m/Автоматична, Автоматична/Намаляване на червените очи, Принудителна, Принудителна/Намаляване на червените очи, Бавно синхронизиране, Бавно синхронизиране/Намаляване на червените очи, Принудително изключване * Само за режими iA и iA+./Синхронизиране на св

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" сензорен 1240 точки

Визьор

Електронен 0,38-инчов LVF (100% покритие), 2,760k точки

Памет и захранванеНагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия (DMW-BLE9)

Размер и теглоНагоре
Размер

11.4 x 6.6 x 6.3 cm

Тегло

349 гр.

ДругиНагоре
Цвят

Черен

Свързаност

Wi-Fi

NFC

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

Моделът LX100 съчетава Micro 4/3-инчов сензор с бързия 24-мм LEICA DC Vario-Summilux обектив и работата в ръчен режим. Предлага ниво на творческо управление, което обикновено се намира само в по-сложните фотографски системи.


Голям сензор в компактно тяло

В сърцето на LX100 II се намира 17-мегапикселовият Micro 4/3-инчов MOS сензор. С площ за изображения, която е 1,6 пъти по-голяма от тази на 1-инчовия сензор, LX100 II има подобрено представяне при слаба светлина, наситеност и разфокусиран боке ефект. * При сравнение с 4/3-инчов сензор в множество формати и 1-инчов сензор.


От широкоъгълно до теле-мащабиране

Обективът LEICA DC VARIO-SUMMILUX, интегриран в LUMIX LX100 II, е с яркост F1.7 при най-широка позиция на ъгъла и F2.8 при крайна телефото позиция за естествено изглеждащо боке и висока скорост на затвора за ефективна фотография при слаба осветеност. Променливият фокусен диапазон ви позволява да правите множество типове снимки – от 24 мм с широк ъгъл за динамични пейзажи до 75 мм* при средно телефото за артистични портрети. Oбективът и големият сензор за изображения заедно осигуряват завидно качество на изображението, а компактният корпус прави LUMIX LX100 II лесен за пренасяне и употреба. * Еквивалентен на 35-милиметров фотоапарат. / Leica е регистрирана търговска марка на Leica Microsystems IR GmbH.


Голям сензорен LCD монитор

3-инчовият заден екран на LUMIX LX100 II предлага прибл. 1 240 000 точки разделителна способност и удобна сензорна работа като сензорен автофокус, увеличение и сензорен контрол на затвора.


Готов да ви отстъпи творческия контрол

Със среда за аналогово управление, изградена в установен дизайн на фотоапарат, LX100 II съдържа персонализиран пръстен за отвор на блендата, пръстен за фокусиране, скорост на затвора и бутон за компенсиране на експозицията. При боравенето с тези контроли човек изпитва усещането за удобство, инстинктивност и познатост за сетивата.


Най-доброто от черно-бялата фотография

L. монохром D е нов монохромен режим във Photo Style, който включва дори още по-фини градации. Наред с Монохром и L. монохром, този режим ви дава динамичния контрол, с чиято помощ да изведете черно-белите изразни средства на следващо ниво.


Перфектен изглед при всяка светлина

Визьорът LVF (Live View Finder) е чудесен съюзник, когато искате да се концентрирате върху снимането. Визьорът LVF пир LUMIX LX100 II е 0,38-инчов с висока разделителна способност, еквивалентна на 2 760 000 точки и 0,7x увеличение (еквивалентно на 35-милиметров фотоапарат).


Уловете перфектния момент

Уникалната функция 4K PHOTO ви позволява да улавяте перфектния момент, като изберете кадър от видеопоредица, заснета с 30 fps, и да го запишете като изображение с висока разделителна способност, еквивалентно на 8 мегапиксела. Не пропускайте тези краткотрайни моменти!


Първо снимайте. После фокусирайте

4K технологията на Panasonic ви дава завидната възможност да рефокусирате изображението дори и след като вече е било заснето. Изберете областта във фокус след като сте направили снимката чрез функцията Posts Focus. Или коригирайте дълбочината на рязкост след заснемане от функцията Надстройка на фокуса.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   1 499.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   1 499.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  52.47 лв.
  2
  Години
  89.94 лв.

Общи условия на застраховка