Вашата количка е празна!
Меню
Код: 3826

Промоцията е валидна до: 31/07/2019

Canon Премия 30лв.

Canon Премия 30лв.

Кратки характеристики:

Максимална резолюция 300 x 300 dpi

Директен печат от фотоапарат

 

Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
219.00
  лв
Премия в брой: 30.00 лв

Цена след премия в брой: 189.00 лв

Виж тук повече информация

Кратки характеристики:

Максимална резолюция 300 x 300 dpi

Директен печат от фотоапарат

 

Пълни характеристики
Система за печат

Система с термосублимационен печат

Настройки за печат

Повърхност на снимката (гланцирана, полугланцирана (Текстура 1/Текстура 2/Текстура 3)), Полета (с бели полета, без бели полета), Оформление (с 1, 2, 4, 8 изображения на страница, Индекс, Разбъркано (с 8, 20 изображения на страница)), Оптимизиране на изобр

Скорост на печат

Формат "Пощенска картичка" приблиз. 47 s

Формат "Кредитна карта" приблиз. 27 s

Стикери с формат "Кредитна карта" приблиз. 27

Мини стикери приблиз. 27 s

Хартия и касета

Формат "Пощенска картичка" 148 x 100 mm – KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP-1080V

Формат "Кредитна карта" 86 x 54 mm – KC-36IP

Стикери с формат "Кредитна карта" 86 x 54 mm – KC-18IF

Квадратни стикери 50 x 50 mm – KC-18IS

Мини стикери 22,0 x 17,3 mm (x8 стикера на един лист) – KC-18IL

Метод на печат

Директен печат от фотоапарат Съвместим с PictBridge

Директно от карта памет Поддържани типове карти: CF, Microdrive, SD, SDHC, SDXC USB флаш памет

Печат от компютър изисква стандартен USB кабел

Режими на печат

Избор и печат (Избор на индивидуални изображения и брой копия за едновременен печат), Печат на всички изображения (Избор на всички изображения и брой копия за едновременен печат), DPOF печат на изображения, Печат на снимки за лични документи (стандартен,

Тегло

800 гр. - 1100 гр. 840g (без касета за мастило и касета за хартия)

Размер

178,0 x 135,0 x 60,5 mm (само на принтера, без изпъкналите части)

Интерфейс

USB връзка: Windows 8.1 / 8 / 7 SP1

USB връзка: Mac OS X v10.8/10.9/10.10

Бързо и лесно отпечатване на снимки с качество на фотолаборатория – по всяко време, навсякъде и от всекиго

Насладете се на бърз печат с качество на фотолаборатория по всяко време, на всяко място. Малък, елегантен и преносим фотопринтер с избор от четири покрития на снимката и двоен печат на снимки за лични документи, който всеки може да използва с лекота.

 

Свръхкомпактен преносим фотопринтер

Изключително компактен и лесен за носене, фотопринтерът SELPHY CP1000 осигурява бързо и надеждно отпечатване на снимки с професионално качество, когато ви потрябват.

 

Лесна употреба

Всеки може да печата с удобната за потребителя конструкция, която включва подвижен 6,8 cm (2,7") LCD дисплей за лесен преглед и интуитивни менюта с инструкции за опростена навигация. Съхранявайте лесно своите любими настройки за печат, за да постигате еднакви резултати.

 

Отпечатване с качество на фотолаборатория

Отпечатвайте дълготрайни снимки с професионално качество за по-малко от 1 минута. Термосублимационната технология осигурява изключителна дълбочина и градация на цветовете без чакане.

 

Трайни спомени

Специално покритие защитава всяка разпечатка от пръски, разливане на течности и избледняване и позволява на разпечатките да издържат до 100 години, когато се съхраняват в албум. Можете дори да отпечатате снимки с избор от 3 полугланцирани повърхности (за да предотвратите отпечатъци от пръсти), които изглеждат като традиционните тиражирани във фотолаборатория снимки, без необходимост да сменяте каквито и да е консумативи.

 

Без изненади

SELPHY CP1000 предлага ниски разходи за печат със страхотно качество и удобство. Наред с това, имате пълен контрол с точно определения брой разпечатки от всеки комплект консумативи. Насладете се на още по-ниски разходи за печат с по-големите комплекти хартия.

 

Печатайте по своя начин

За бързи разпечатки просто свържете PictBridge съвместим фотоапарат директно с принтера. Също така можете да отпечатвате от различни карти памет или от USB памети за по-голяма гъвкавост.

 

Печат на снимки за лични документи

Независимо дали използвате принтера за лични, или за професионални цели, функцията за печат на снимки за лични документи ви позволява бързо и лесно да създавате и отпечатвате снимки в широка гама популярни формати. Функцията за двоен печат на снимки за лични документи ви позволява да отпечатвате 2 различни формата снимки върху един лист хартия, а отпечатаните маркировки за изрязване ви дават допълнително удобство.

 

Множество формати на печат

Принтерът предлага множество начини, по които да споделяте спомените си, включително формат "Пощенска картичка", квадратен формат¹ или формат "Кредитна карта"¹ – всички снимки се отпечатват изключително бързо.

 

Подобрете качеството на снимките си

Автоматичната оптимизация на изображенията с разпознаване на сцена и лице гарантира изключителни резултати. Функцията интелигентно коригира несъвършенства в изображенията, намалявайки нежелания шум, като по този начин осигурява изключителна чистота и богатство на цветовете.

 

Печат по време на път

Отпечатвайте, когато сте на път, у дома или навън, с опционната акумулаторна батерия NB-CP2L, която удобно се монтира в задната част на принтера. Едно зареждане е достатъчно за отпечатване на 36 снимки с формат на пощенска картичка.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   219.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   219.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Компактен фотопринтер SELPHY CP1000

Компактен захранващ адаптер CA-CP200 B

Комплект с ръководства на потребителя

Касета за хартия (формат "Пощенска картичка")

Захранващ кабел

 

Условия на Cashback промоцията

 


Облечи се в лятно настроение и изживей най-вълнуващите си истории. Ние, в Canon, разбираме, че добрата история изисква разнообразни средства и умения. За да ти помогнем да покажеш своите истории – по-добре, по-лесно, от начало до край, ние разширихме нашите предложения отвъд апаратите и принтерите. Открий всичко необходимо за твоята история в новата лятна промоция „ПРЕМИЯ В БРОЙ“ - от платформа, където лесно да извлечеш максимума от своите снимки, през приложение, което да ти помогне да подобриш уменията си до професионални фото книги. Изживей своето лято!


 Canon Irista


 


Нека историите ти оживеят!


Canon Irista е платформа, която ти помага да правиш повече със своите снимки, като сортира и организира изображенията ти, за да ги намираш по-лесно. Улеснява те в създаването на висококачествени разпечатки и те свързва с други платформи като Instagram и Adobe Lightroom.


Сега ще получиш до 100GB безплатно пространство в Canon Irista* за следващите 5 години, за да съживиш своите истории…


http://www.irista.com


*разгледай пълния списък с продукти за наличното пространство към всеки продукт


 Fotoshkola


 


Радваме се да ти предложим още един бонус към твоята покупка: онлайн фотографски курс с личен наставник от Fotoshkola – “ Canon. Най-добрите снимки“*


www.fotoshkola.net/canon


Обучението с Fotoshkola е невероятно приключение, където преминаваш през онлайн лекции с богато съдържание, изпълняваш вдъхновяващи фотографски задачи и получаваш полезни съвети от истински професионалисти.


*Получаваш онлайн курс към всички участващи в промоцията продукти.


 


Повече информация за участващите в промоцията продукти, може да намерите тук.