Вашата количка е празна!
Меню
Код: 9697 Арт. № ILCE7KB.CE

Кратки характеристики:

 • 24.3 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
 • процесор: Bionz X
 • фокусни точки: 117
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-25600 
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
 • серия снимки: 5кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен, 1 230 000 точки, LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC
 • тегло: 474гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 24.3 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
 • процесор: Bionz X
 • фокусни точки: 117
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-25600 
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
 • серия снимки: 5кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен, 1 230 000 точки, LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC
 • тегло: 474гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
1 999.00
лв
Спестявате: 200.00 лв
Цена сега:
1 799.00
  лв
ОптикаНагоре
Съвместимост с обективи

Sony FE

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

35mm (36mm x 24mm)

Разделителна способност

24.3 MP (6000 x 4000)

Видеоклип

Да

Процесор

Bionz X

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60i, 60p, 24p

HDV (1440 x 1080) 30p

VGA (640 x 480) 30p

ФокусНагоре
Фокусна система

многоточкова AF система: 117 точки (phase-detection AF), 25 точки (contrast-detection AF)

Режими на фокусиране

Интелигентен

Следящ

Единичен

Ръчен

Проследяване на лице

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

30сек. - 1/8000сек.

Серия снимки

5 кад./сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Програмен режим

Приоритет на скорост

Приоритет на бленда

Ръчен

Потребителски

Sweep Panorama

Сцени (HDR картина, Акварел, Илюстрация, Миниатюра, Ретро снимка, Частичен цвят)

Режими на измерване

Матричен

Частичен

Точков

Баланс на бялото

Авто, дневна светлина, сянка, облачно, изкуствено, луминесцентно (топло бяло / студено бяло / дневно бяло / дневна светлина), светкавица, цветна температура (2500 до 9900K), цветен филтър (G7 до M7, A7 до B7), потребителски (1 / 2 / 3), потребителски комп

СветкавицаНагоре
Светкавица

Гнездо за външна светкавица

Режими на светкавицата

TTL

Ръчен

Синхронна скорост

1/250

Компенсация на светкавицата

-3EV до + 3EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" 921 000 точки, 3.0" подвижен TFT LCD

Визьор

Електронен с размер 0.71x (100% покритие), 2,359,000

Памет и захранванеНагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия (NP-FW50)

Размер и теглоНагоре
Размер

127 x 94 x 48 мм

Тегло

474 гр.

ДругиНагоре
Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Метален корпус с имитация на кожа и в добавка отличаващ го грип

Интерфейс

USB 2.0

HDMI (HDMI micro)

Изход за слушалки

Вход за външен микрофон

 

24.3-мегапикселов 35 мм сензор с пълно кадриране

Sony, един от водещите в света производители на сензори за изображения, комбинира своите най-нови технологии, за да постигне най-високата разделителна способност и качество на изображението в историята. Този революционен 35 мм пълноформатен Exmor™ CMOS сензор за изображения събира светлината с ефективност за запис, за да постигне висока чувствителност, широк динамичен обхват и невероятно ново ниво на реализъм, докато значително намалява шума.

 

Микротехниката се усъвършенства

Изключителната производителност на сензора за изображения е постигната чрез различни усъвършенствани функции на сензора. Първо, компресираната височина на схемата драстично увеличава количеството на събраната светлина от всеки пиксел, докато технологията за разширяване на фотодиода увеличава размера на фотодиода на всеки пиксел, така че да подобри динамичния обхват на сензора и допълнително да повиши чувствителността, докато поддържа ниско ниво на шума и постига високо съотношение сигнал/шум.

 

Процесор BIONZ X

Sony с гордост представя новият процесор за обработка на изображенията BIONZ X, който пресъздава вярно текстурите и детайлите в реално време, както се вижда с невъоръжено око, чрез възможности за допълнителна високоскоростна обработка. Заедно с буферната голяма интегрална схема (LSI), която ускорява обработката в най-ранните етапи, той позволява по-естествени детайли, по-реалистични изображения, по-богати градации на тоновете и по-ниско ниво на шума, независимо дали снимате неподвижни изображения или клипове.

 

Детайлно възпроизвеждане и намаляване на дифракцията

Две нови технологии разкриват пълната производителност на сензора и обективите. Технологията за детайлно възпроизвеждане предотвратява появата на свръхподчертани контури, които засягат повечето цифрови изображения. Намаляването на дифракцията подтиска нейните ефекти, водейки до това светещите точки да изглеждат размазани, особено при малки настройки на блендата (големи F числа). Като взема предвид настройката на блендата, тази технология възстановява вярно яснотата на светещите точки и на други фини детайли, за красиви пейзажи, портрети и повече.

 

Шумопотискане специфично за дадена зона

Намаляването на шума, специфичен за дадена зона, сега е по-силно от всякога. То избирателно разделя изображението на зони, в зависимост от шаблони (като например ръбове, текстури и равномерно оцветени области като синьо небе), и след това прилага най-подходящото намаляване на шума за всяка зона, с цел подобряване качеството на изображението, особено при настройки за висока чувствителност. Работейки заедно със възпроизвеждането на детайли на Sony, то дава изключително ясни, детайлни изображения.

 

16-битова обработка + 14-битов RAW

16-битова обработка на изображения и 14-битов RAW изход помагат да се запази максималната детайлност и да се създадат изображения с най-високо качество, с богати градации на тоновете. 14-битов RAW (Sony ARW) формат осигурява оптимално качество за по-късна настройка на изображението (чрез Image Data Converter или друг софтуер).

 

Бутони за управление, персонализиране и навигация

Независимо от компактните размери, моделът α7R се характеризира с предни и задни копчета за интуитивна настройка на експонацията, колелце за управление за задаване на ISO, и копче за компенсиране на експонацията. Quick Navi Pro показва всички основни възможности за заснемане върху LCD екрана, така че да можете бързо да потвърждавате настройки и да правите промени, според желанието, без търсене през специални менюта. Бутонът за персонализиране Ви насърчава да заснемате точно по начина по както искате, с често използвани функции, присвоени към персонализируемите бутони по ваш избор. Можете лесно да присвоите всяка от 46-те функции към всеки от 9-те бутона; До 12 ключови функции могат да се задават към бутона Fn за бърз достъп.

 

Накланящ се LCD екран

7,5 см LCD екран с 1,2 милиона точки, предлагащ висока разделителна способност и гъвкави опции за композиция.

 

Корпус от магнезиева сплав

Благодарение на този невероятно лек и здрав метал, моделът α7R тежи 411 грама заедно с батерията - по-малко от половината от теглото на водещите DSLR камери - но притежава издръжливостта за производителност за години напред.

 

Съществена, ергономична дръжка

Моделът α7R е 25% по-малко обемист от водещите DSLR камери, но все още е оборудван с пълноразмерна дръжка за удобство при заснемане по цял ден.

 

Покритие и система против прах

За да поддържа вашите изображения без петна механизъм против прах вибрира ултразвуково, всеки път когато изключите камерата, за да премахне всички частици, полепнали по сензора за изображения. Антистатично покритие помага също да се предотврати прилепването на прах и други частици към сензора при смяна на обективите.

 

Устойчивост на прах и влага

Мерките за увеличаване на издръжливостта включват уплътнение около бутоните и копчетата, също както и защитна двуслойна структура, която плътно съединява панелите и компонентите.

 

XGA OLED Tru-Finder

Този визьор се характеризира с висока 1024x768 резолюция, OLED подобрения и същата оптична система с 3 обектива, използвана в флагманския модел α99, независимо от компактния корпус. Визьорът показва въздействието от настройките на вашата камера, така че да можете да наблюдавате точно резултатите. Ще се насладите на богати градации на тоновете и три пъти повече контраст от модела α99. Предоставени са също висококачествени функции, като 100% покритие на кадъра, широк зрителен ъгъл, режими за показване на информация, функция за усилване на контурите и увеличител на фокуса.

 

Пълноформатно създаване на филми

Уникалното съчетание на пълноформатен 35 мм сензор, аудио производствени функции и взаимозаменяемост с гъвкави обективи означава ново ниво на портативно заснемане на клипове. Новият ускорен процесор BIONZ X за обработка на изображения позволява също намаляването на нивото на шума, специфично за дадена зона, и технологията за детайлно възпроизвеждане да се прилагат към клиповете за първи път, водейки до свръхфина детайлност и изключително ниски нива на шум. Функции като ефекти за картината, изход за пълна HDMI® за външен монитор, P/A/S/M режими, и пълен 1080p AVCHD прогресивен формат, както и избора на 60p/24p запис, допълнително разширяват опциите.

 

Аудио запис и мониторинг

По време на запис и възпроизвеждане на клип, можете да следите звука, като използвате слушалки свързани към α7R чрез гнездото за слушалки, да проверявате нивата с бутоните за управление на дисплея, или да свързвате професионална звукова техника, с помощта на на стандартния за отрасъла комплект с адаптер за XLR извода.

 

Бърз хибриден автофокус

Множество функции допринасят за възможностите на α7 за автофокус: Новият светкавично бърз BIONZ X, високоскоростен, пълноформатен сензор за изображения, и новоразработения автофокусен алгоритъм за разпознаване на пространствени обекти, който провежда анализ на фокуса в реално време, като се използва информация за пространствената честота за оптимално управление на задвижването на обектива.

 

Нов автофокус за очи

Дори когато заснемате предмет, който е частично обърнат встрани от камерата, с малка дълбочина на фокуса, лицето ще бъде остро фокусирано, благодарение на изключително точното откриване на очи, което може да даде приоритет на единична зеница. Появява се зелена рамка над приоритизираното око, когато фокуса е бил постигнат за лесно потвърждение. Автофокусът с око може да се използва, когато функцията е присвоена към персонализируем бутон, позволявайки на потребителите незабавно да го активират, в зависимост от сцената.

 

Заключващ се автофокус и опции за настройка на зоната

Заключващ се автофокус настройва размера на целевата рамка въз основа на характеристики на обекта и използва широка зона за автофокус, така че да се осигури употребата на оптималната точка на автофокуса за плавно, стабилно автофокусиране. Просто натиснете бутона на затвора наполовина, за да го активирате. Новия процесор BIONZ X гарантира по-кратко проследяване на обектите и неочаквана производителност на откриване от когато и да било. Когато използвате настройките на зоната за гъвкав точков автофокус, можете да изберете малка, средна или голяма зона на автофокусиране, така че да съответства на размера на вашия обект и да помогне да се гарантира, че камерата се фокусира върху предназначената зона. Настройки на зоната за широк и зонов фокус също са налични.

 

Нови опции за настройка на зоната за автофокусиране

Когато използвате настройките на зоната за гъвкав точков автофокус, можете да изберете малка, средна или голяма зона на автофокусиране, така че да съответства на размера на вашия обект и да помогне да се гарантира, че камерата се фокусира върху предназначената зона. Настройки на зоната за широк и зонов фокус също са налични.

 

Full HD 60p видео

Създавайте клипове с изумителна яснота, които се възпроизвеждат изключително гладко като ги записвате в Full HD разделителна способност (1920 x 1080 пиксела) в AVCHD вер. 2.0 (прогресивен) формат - в изключително висока кадрова честота от 60 кад./сек. Моделът α7 също така поддържа 24p запис на клипове, който придава на вашите филми изтънчен облик, който любителите на филми навсякъде асоциират с киното.

 

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   1 799.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   1 799.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Ремък за врата

Батерия NP-FW50

Зарядно устройство (AC-UB10 AC Adapter)

Гумичка за визьор 

Капачка за тяло

Micro USB Кабел

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  62.97 лв.
  2
  Години
  107.94 лв.

Общи условия на застраховка